Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 88 Kč
naše cena 90 Kč
naše cena 122 Kč

23. 05. 2018

IMPLEMENTACE GDPR

  • Informační dokument pro subjekty-zákazníky

e STYLE s.r.o. vás informuje a zároveň potvrzuje, že zpracovává osobní údaje v souladu dle § 11 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a to výhradně jen pro:

Účel zpracování:               nákup, prodej, dodání produktů, marketingové účely, informace o produktech,

 Co neprovádíme:             automatizaci a profilování osobních údajů, a zásadně s údaji neobchodujeme,

Druh osobních údajů:      jméno, příjmení, adresa, telefon, email adresa,

Doba uložení:                    10 let, na přísně chráněném a zaheslovaném místě

Další práva subjektu:      právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu, či doplnění, právo na:                                                                                             

                                          výmaz, právo na omezení zpracování, právo na přenositelnost údajů, právo

                                          vznést námitku, právo nebýt předmětem automatizovaného individuálního                                                                     

                                          rozhodování s právními či obdobnými účinky, zahrnujíce i profilování, právo

                                          podat stížnost u dozorového úřadu,

Umístění informace:        na webových stránkách tj. www.smartemailing.cz, www.estyleshop.cz

Kontaktní údaj:                 estyle@estyle4u.eu , Správce: Iva Gabrielová, Zpracovatel: ing Rudolf Gabriel