Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


23. 05. 2018

IMPLEMENTACE GDPR

  • Informační dokument pro subjekty-zákazníky

e STYLE s.r.o. vás informuje a zároveň potvrzuje, že zpracovává osobní údaje v souladu dle § 11 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a to výhradně jen pro:

Účel zpracování:               nákup, prodej, dodání produktů, marketingové účely, informace o produktech,

 Co neprovádíme:             automatizaci a profilování osobních údajů, a zásadně s údaji neobchodujeme,

Druh osobních údajů:      jméno, příjmení, adresa, telefon, email adresa,

Doba uložení:                    10 let, na přísně chráněném a zaheslovaném místě

Další práva subjektu:      právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu, či doplnění, právo na:                                                                                             

                                          výmaz, právo na omezení zpracování, právo na přenositelnost údajů, právo

                                          vznést námitku, právo nebýt předmětem automatizovaného individuálního                                                                     

                                          rozhodování s právními či obdobnými účinky, zahrnujíce i profilování, právo

                                          podat stížnost u dozorového úřadu,

Umístění informace:        na webových stránkách tj. www.smartemailing.cz, www.estyleshop.cz

Kontaktní údaj:                 estyle@estyle4u.eu , Správce: Iva Gabrielová, Zpracovatel: ing Rudolf Gabriel